top of page

Tweede Spoor Trajecten

Wanneer blijkt dat een zieke werknemer niet kan terugkeren in zijn of haar oude functie of in een aangepaste functie binnen uw organisatie, dan wordt het tweede spoor ingezet. Het is dus niet nodig om het eerste jaar af te wachten voordat er gestart kan worden met het tweede spoor. Het doel is een passende baan vinden bij een andere werkgever volgens de regels van de Wet verbetering poortwachter.

 

Track2 heeft veel ervaring met het succesvol begeleiden van tweede spoor trajecten. Doelgericht en met oog voor mens en proces zorgen we ervoor dat het re-integratietraject optimaal én volgens wet- en regelgeving verloopt.

 

Onze aanpak

Door mogelijkheden en kansen in kaart te brengen, krijgt de werknemer een positief en realistisch beeld van zijn of haar toekomstige loopbaan. Ook sollicitatietraining en het vergroten van het zelfvertrouwen zijn onderdeel van onze aanpak. Vanuit deze basis gaan we aan de slag met het vinden van een nieuwe baan, waarbij we kunnen vertrouwen op een groot netwerk op de arbeidsmarkt. We helpen werknemers om buiten de gebaande paden te treden en nieuwe werkervaring op te doen. Op die manier krijgen zij de kans om vanuit een goede fundering weer volledig aan te sluiten op een nieuwe baan.

Please reload

bottom of page