top of page

Maak kennis met Track2

Met ruim 20 jaar ervaring als re-integratiecoach en CROV®-gecertificeerd casemanager heeft Irena Bonhof - Hagenouw inmiddels een behoorlijk trackrecord opgebouwd. Al deze kennis, ervaring én liefde voor het vak komen samen in Track2. Vanuit haar kantoor in Almere helpt zij werkgevers en werknemers door heel Nederland met de meest uiteenlopende re-integratievraagstukken en in het bijzonder tweede spoor trajecten. Persoonlijk contact staat daarbij voorop. Opdrachtgevers en cliënten kunnen dus rekenen op regelmatige updates, contactmomenten en huisbezoeken. Deze persoonlijke aanpak vertaalt zich ook naar haar manier van werken: met oog voor mens en proces gaat zij resultaat- en doelgericht te werk. Daarbij kan zij vertrouwen op haar eigen expertise en die van haar netwerk. Met een vaste kern van re-integratiecoaches, casemanagers, loopbaanadviseurs, arbeidsdeskundigen en bedrijfsartsen haalt zij het beste uit iedere cliënt. Zodat hij of zij weer zicht krijgt op de loopbaanmogelijkheden en een waardevolle plek in de maatschappij. Niet alleen prettig voor de werknemer, maar ook voor de werkgever, die daarmee zijn ziekteverzuim en bijbehorende kosten terugdringt en loonsancties voorkomt.

20190201_PC_Track-Irena_238668-DEF01k4.j
Irena Bonhof - Hagenouw
Coach / Casemanager
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Clean
  • White Google+ Icon

Irena blinkt uit in het begeleiden van tweede spoor- en outplacement trajecten en heeft veel ervaring met case- en verzuimmanagement. Zo is ze onder andere CROV®-gecertificeerd casemanager en CSR-stresscoach.

20190201_PC_Track2_Francisca_38854-DEF01
Francisca Sodderland
Arbeidsbemiddeling
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Clean
  • White Google+ Icon

Als ervaren recruiter is Francisca gespecialiseerd in het vinden van de juiste match tussen werknemer en werkgever. Francisca biedt ondersteuning bij sollicitaties en heeft een groot netwerk in het bedrijfsleven. Daarnaast is ze re-integratiecoach in opleiding.

20190201_PC_Track_Inge_239154-DEF01k4.jp
Inge van Voorst
Office Assistant
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Clean
  • White Google+ Icon

Als office assist helpt Inge Track2 met de operationele kant rondom de bedrijfsvoering. Ze zorgt er voor dat de organisatie gestroomlijnd is en dat de doelen behaald worden.

bottom of page