top of page

Stresscoach

Ruim een derde van alle mensen die langdurig ziek thuis zitten, heeft last van stressklachten of burn-outsymptomen. Klachten die vaak veroorzaakt worden door een combinatie van factoren waarbij een hoge werkdruk, organisatieveranderingen en privéomstandigheden een rol kunnen spelen.

 

Een beetje stress of spanning is niet erg. Sterker nog, het helpt u om extra te focussen, alert te zijn of een belangrijke prestatie neer te zetten. Als u echter last heeft van stressklachten die niet vanzelf overgaan door rust, dan is het belangrijk om op tijd deskundige hulp in te schakelen. Bij langdurige stress raakt uw lichaam namelijk letterlijk ontregeld, waardoor u uiteindelijk niet meer naar behoren kunt functioneren.

 

CSR-methode

Een stresscoach kan u helpen bij uw herstel en bij het terugdraaien van de ziekmakende effecten van chronische stress. Bij Track2 doen we dit volgens de CSR (Chronische Stress Reversal) methode. Een methode waarbij we de vicieuze cirkel van ontregeling doorbreken. Dankzij deze methode begrijpt u beter waar uw stressklachten vandaan komen, welke (fysieke) mechanismen eraan ten grondslag liggen en wat er nodig is voor een duurzaam herstel.

Please reload

bottom of page