top of page

Stresscoach

 

Wist u dat ruim 30% van alle langdurige verzuimgevallen te maken heeft met stress gerelateerde aandoeningen? Een goede reden dus om ervoor te zorgen dat uw werknemers vitaal zijn én blijven door stressklachten te voorkomen.

 

CSR-methode

Stress op zich is niet erg. Het helpt het lichaam om een prestatie neer te zetten. Zolang er herstel in de vorm van ontspanning tegenover staat is er niet zoveel aan de hand. Het wordt echter problematisch wanneer de stress langdurig aanhoudt en er geen ruimte is voor herstel. Het hele lichaam raakt dan ontregelt. De bewezen effectieve CSR-methode biedt dan uitkomst. Onze stresscoaches werken volgens deze methode, waarbij we de vicieuze cirkel van ontregeling doorbreken.

Bewezen effectief

Doordat we altijd een begin- en een eindmeting uitvoeren, zijn de resultaten van onze coaching goed meetbaar. Zo is bewezen dat deze methode leidt tot een daling van het stressniveau met 40% en een verhoging van het energieniveau met 45%. Ook verbetert het concentratievermogen met 87%. Uw werknemers leren bovendien om stressklachten te herkennen en in de toekomst te voorkomen.

Please reload

bottom of page