top of page

Track 2 Work

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor verzuimbegeleiding van uw werknemers wanneer men langdurig ziek wordt.

Het is belangrijk af te vragen of er in uw bedrijf sprake is van een hoog ziekteverzuim en daarvan de oorzaak in kaart te brengen. Ook kunt u zich afvragen of de kosten die gepaard gaan met ziekteverzuim wel inzichtelijk zijn. Is er wel beleid met betrekking tot ziekteverzuim? 

Allemaal vragen waar u mee geconfronteerd word wanneer er medewerkers langdurig ziek worden.

Track2 biedt diensten aan om u deze zorgen uit handen te nemen. En wanneer het dan onverhoopt gebeurt dat een werknemer langdurig ziek word, dan biedt Track2 u de begeleiding aan op gebied van casemanagement, 2de spoor trajecten en outplacement. 

Als werkgever bent u bij een langdurige zieke werknemer, die niet kan terugkeren in eigen functie of andere functie binnen uw organisatie,  gebaat bij uitplaatsing van deze medewerker.

Volgens de wet (Wet Verbetering Poortwachter) bent u dan verplicht diverse stappen te nemen. Hierbij is het belangrijk dat u zich aan de eisen houdt die in deze wet staan beschreven. Gebeurt dit niet, dan kunnen er z.g. loonsancties worden opgelegd.

Laat Track 2 u begeleiden op dit gebied!

Als specialist op gebied van arbeidsre-integratie bemiddelen wij tussen u en uw werknemer. Wij doen er alles aan om uw ziekte verzuim laag te houden en om loondoorbetalingsverplichting, boetes en verhoging van verzekeringspremie te vermijden. Door ons grote netwerk helpen we uw medewerkers met het vinden van een passende baan en doen ons uiterste best om uw werknemers uit een uitkeringspositie te houden.

Please reload

bottom of page